جزوه تایپ شده صنایع فرآورده های گوشتی

دانلود فایل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود رایگان جزوه صنایع فرآورده های گوشتی

جزوه صنایع فرآورده های گوشتی
این مطالعه در غرب ترکیه ، در استانهای ازمیر و افیونکاراهیار انجام شده است. بر اساس موجودی صنعت غذا در سال ۲۰۱۲ که داده های مربوط به کشتارگاه ها را فقط ارائه می دهد ، استان ازمیر در رتبه چهارم و افیونکاراهیار ۷ در تولید گوشت قرمز در ترکیه قرار دارد. اینها همچنین استانهای کلیدی برای تولید گوشت قرمز در منطقه اژه کشور هستند. طبق طبقه بندی NUTS (نام واحد واحدهای سرزمینی) ، منطقه اژه ۱۴٫۶۶٪ از کل تولید گوشت قرمز در ترکیه را به خود اختصاص داده و به نوبه خود ۶۰٫۶۲٪ از این مقدار در استانهای ازمیر و افیونکاراهیار تولید شده است. جزوه صنایع فرآورده های گوشتی

اطلاعات مربوط به بنگاه های اقتصادی از اداره افیون کاراهیصار و ازمیر در اداره کشاورزی و مالداری مواد غذایی استانی بدست آمده است. برنامه ریزی شده بود که نظرسنجی های حضوری با مدیران همه این بنگاه ها انجام شود. اما فقط ۷۰٫۳ درصد از نظرسنجی ها به اتمام رسیده است ، زیرا همه مدیران مایل به شرکت در نظرسنجی نبودند. در مجموع ۷۱ نظرسنجی حضوری با مدیران کشتارگاهها (۱۹) ، ترکیبات گوشت (۱۳) و کارخانه های فرآوری گوشت و فرآورده های گوشتی (۳۹) در مراکز و شهرستانهای استانهای افیون کاراهیار و ازمیر انجام شده است.دانلود رایگان جزوه صنایع فرآورده های گوشتی جزوه صنایع فرآورده های گوشتی

این مطالعه طیف وسیعی از مشکلات را شناسایی می کند ، به خصوص در مورد تهیه مواد اولیه ، تولید و بازاریابی. توجه ویژه ای به گوشت گاو داده می شود ، به ویژه در مورد مشکلات دامداری و مواد خام ، زیرا ۸۶٫۵۳٪ از تولید گوشت قرمز در Afyonkarahisar و ازمیر از گوشت گاو است ( ترکیه ، ۲۰۱۲ ). برای اندازه گیری مشکلات بنگاه های اقتصادی از مقیاس پنج نقطه ای لیکرت استفاده شد ، جایی که ۱ نشانگر “کاملاً مخالف” و ۵ نشان دهنده “کاملاً موافق” است ( مالهوترا ، ۲۰۱۰) شرکت ها به سه نوع گروه بندی شدند. کشتارگاه ها ، ترکیبات گوشت و کارخانه های فرآوری گوشت و فرآورده های گوشتی. تفاوت بین گروه ها از نظر نوع سازمانی تعیین شد. برای متغیرهای پیوسته ، از آزمون توزیع نرمال با استفاده از آزمون کلموگروف-اسمیرنوف استفاده شد. برای متغیرهای غیر پارامتری ، آزمون Kruskal-Wallis برای مقایسه تفاوت بین گروه ها از نظر نوع شرکت انجام شد ( Newbold، ۱۹۹۵ ؛ Field، ۲۰۰۹ ). مصاحبه ها با مدیران در یک بازه زمانی از فوریه ۲۰۱۵ تا جولای ۲۰۱۵ انجام شده است.

دانلود رایگان جزوه صنایع فرآورده های گوشتی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *